Teknoloji

Xiaomi 12S serisinin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi 12s

Bir süredir konuşulan Xiaomi 12S serisinin tanıtım tarihi belli oldu. Xiaomi yeni telefonlarını 4 Temmuz’da gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkaracak. Bu etkinlikte 12S’e 12S Pro ve 12S Ultra modellerinin eşlik etmesi bekleniyor.

12S serisinin en önemli yönlerinden birisi de, Xiaomi ve Leica iş birliğiyle hazırlanan kameralar olacak. Tanıtım tarihini duyururken Leica ile olan iş birliğini hatırlatan şirket, telefonların arka panel tasarımını gösteren bir ipucu da verdi.

Daha önceki sızıntılar çerçevesinde bakıldığında, hemen aşağıda gördüğünüz fotoğraftaki beyaz renkli cihaz 12S gibi görünüyor. Ortadaki cihazın 12S Pro, en soldaki cihazın ise 12S Ultra olduğu düşünülüyor. 12S Ultra’da yeşil suni deri arka paneli altın renkli çerçevenin tamamlayacağı da anlaşılıyor.

xiaomi 12s12S serisinin detayları henüz bilinmiyor. Ancak Xiaomi’den daha önce yapılan paylaşımlarda 12S’in küçük bir amiral gemisi telefon olacağı belirtilmişti. 12S Pro’yu yeni amiral gemisi standardı olarak niteleyen şirket, 12S Ultra içinse “kamera performansına odaklı amiral gemileri için yeni bir seviye” şeklinde tanımlıyor.

xiaomi 12sXiaomi 12S hakkındaki tüm bilgileri öğrenmek için gelecek haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER