Teknoloji

Xiaomi 12 Lite Avrupa’da çevrimiçi mağazalarda boy göstermeye başladı

xiaomi 12 lite

Xiaomi 12 Lite henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak bazı mağazalar şimdiden bu telefonu satmaya hazır görünüyor. Akıllı telefonun Romanya’da Evomag ve İspanya’da Orange’ın çevrimiçi mağazalarında boy göstermesi, resmi duyurunun çok da uzak olmadığı anlamına geliyor.

12 Lite’ın Avrupa satış fiyatının 500 avro olduğu görülüyor. Buna ek olarak, ürün sayfaları daha önce görülen Qualcomm Snapdragon 778G işlemci ve 4000 mAh pil gibi özellikleri doğruluyor.

Romanya ve İspanya’da görülen ürün bilgilerinin büyük ölçüde birbirlerinden farklı olmaları ise dikkat çekiyor. Romanya’da görülen özellikler Xiaomi 11 Lite NE modeliyle hemen hemen aynı görünüyor. Bu benzerlikler kameralardan pil kapasitesine kadar uzanıyor. İspanya’daki ürün sayfasında ise hem daha gerçekçi özellikler hem de gerçeğe daha yakın görseller yer alıyor.

Xiaomi 12 Lite 6.55 inç AMOLED ekranla gelecek. Qualcomm Snapdragon 778G işlemcinin yanı sıra 67W hızlı şarj desteği de telefonda beklenen özellikler arasında bulunuyor. 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 32 megapiksel ön kamera da 12 Lite’ta kullanıcıları karşılayacak.

İLGİLİ HABERLER