Teknoloji

Xiaomi 12 Lite gerçek hayattan fotoğraflarda görüldü

xiaomi 12 lite

Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12 serisinin duyurulduğu günden bu yana merakla bekleniyor. Akıllı telefonla ilgili sızıntılara şimdi de gerçek hayattan fotoğraflar eklendi. Fotoğraflardaki cihazın daha önceki kayıtlarda da görülen 2203129G model numarasını taşıması göze çarpıyor.

Fotoğraflara bakıldığında akıllı telefonun düz bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Telefonun çerçevesinin Xiaomi 12 serisinin diğer üyelerinden farklı şekilde plastik olduğu belirtiliyor. Serinin şimdiye kadarki üyeleri kavisli ekranlar ve metal çerçevelerle kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

6.55 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü OLED ekranın yenileme hızının 120 Hz olduğu belirtiliyor. Bu ekranın parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yaptığı ifade ediliyor. Çift stereo hoparlör ve kızılötesi sensörler de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Arka taraftaki üçlü kamera modülünde ana kamera görevini 108 megapiksel sensörün üstlenmesi bekleniyor. Ancak bazı bölgelerde telefonun 64 megapiksel ana kamera taşıyacağı belirtiliyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera da modülün diğer üyeleri arasında sayılıyor.

Daha önceki benchmark testi sonuçlarına göre, Xiaomi 12 Lite Qualcomm Snapdragon 778G Plus işlemciyle gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pilin vermesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER