Teknoloji

Xbox Series X görünümünde mini buzdolabı geliyor – Video

xbox mini fridge

Microsoft, E3 2021 gösterisini oldukça havalı bir duyuruyla sonlandırdı: Şirketin bir Twitter anketinde Skittles’ı mağlup ettikten sonra yapmaya söz verdiği Xbox Series X şeklindeki mini buzdolabı, 2021 sonlarında yurt dışında satışa çıkacak.

Resmi adı Xbox Mini Fridge, yani Xbox Mini Buzdolabı olarak belirlenen bu ürün, Microsoft tarafından “dünyanın en güçlü mini buzdolabı” olarak nitelendiriliyor. Microsoft, hazırladığı tanıtım videosunda buzdolabının “Xbox Velocity Cooling Architecture” olarak adlandırdığı mimarisine vurgu yapıyor. Burada Xbox Series X’in sahip olduğu “Velocity Architecture” adlı donanım yapısına da atıfta bulunuluyor.

Xbox Series X ilk kez 2019’da duyurulduğunda, insanlar kutu biçimindeki şeklini bir buzdolabına benzetmişlerdi. Microsoft da daha sonra bu benzetmeden yola çıkarak sosyal medyada kendi ürünüyle dalga geçmişti. Üstelik yakında çıkacak olan Xbox Mini Buzdolabı, aslında Xbox Series X şeklindeki tek buzdolabı olmayacak. Şirket, kasım ayında gerçek, tam boyutlu, X Serisi bir buzdolabı çıkarmanın sözünü de daha önce vermişti.

İLGİLİ HABERLER