EğlenceTeknoloji

Xbox Music’in iOS ve Android uygulamalarıyla OneDrive’daki şarkılar dinlenebilecek

 

Xbox-Music-Android-090715

Microsoft, Xbox Music’in Windows uygulamasını geçtiğimiz mart ayında güncellemiş ve OneDrive’da depolanan şarkıların dinlenebilmesini mümkün kılmıştı. Şirket şimdi de Xbox Music’in iOS ve Android uygulamalarına aynı özelliği getirdi. Xbox Music’in isminin “Groove” olarak değiştirilmesine karar verilse de, son güncelleme henüz yeni markayı kullanıma sunmuyor.

Bundan böyle iOS ve Android kullanıcıları Xbox Music’ten herhangi bir abonelik olmadan faydalanabilecek. MP3 koleksiyonlarını OneDrive’a aktaranlar, ekstra bir müzik servisine ihtiyaç duymadan şarkılarını Xbox Music üzerinden dinleyebilecek.

Kullanıcıların sahip olmadıkları şarkıları dinlemeleri için halen bir Xbox Music Pass’e ihtiyacı olsa da, güncelleme uygulamayı aboneliği bulunmayanlar için oldukça kullanışlı bir hâle getiriyor. OneDrive’a depolanan şarkılar, çevrim dışı ortamda dinlenebilmeleri için cihaza indirilebilecek. Xbox Music’in iOS ve Android uygulamalarındaki hataları da düzelten Microsoft’un yakında Groove markasına geçiş yapması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER