Manşetler

WWDC 2019 açılış toplantısı canlı yayın nasıl izlenir?

apple wwdc 2019
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın beklenen geliştirici etkinliği WWDC, yani Dünya Geliştiriciler Konferansı Türkiye saatiyle bu akşam 20.00’de kapılarını açıyor. Hafta boyunca sürecek ve Apple’ın iOS, macOS, tvOS ve watchOS işletim sistemleri için uygulama tasarlayan geliştiricileri buluşturacak etkinlik bu akşamki açılış toplantısıyla başlıyor.

Bir sonraki nesil iPhone’larda göreceğimiz iOS 13 ile ilgili yenilikleri bu etkinlikte öğreneceğiz. Öte yandan “Marzipan” kod adıyla anılan, iOS uygulamalarını kolay biçimde Mac bilgisayarlarda çalıştırmayı mümkün kılan projeyle ilgili yeni detayları da bekliyoruz. Mac Pro’nun yeni versiyonunun da bu etkinlikte tanıtılmasını bekliyoruz. Aynı zamanda 31.6 inçlik 6K monitör de beklenenler arasında yer alıyor. Tabii ki; tvOS, watchOS ve macOS’in bir sonraki sürümlerinde göreceğimiz yenilikler ve özellikler de ilk kez WWDC 2019’da karşımıza çıkacak.

Etkinlik geçen yıllarda olduğu gibi yine canlı olarak yayınlanacak. Apple’ın canlı yayın sayfası üzerinden WWDC 2019 etkinliğini takip edebilirsiniz. Ayrıca Twitter kullanıcıları için Apple’ın bu platform üzerinden canlı yayını sunmasını da bekliyoruz. Apple TV sahipleri de Apple Etkinlikleri uygulaması üzerinden WWDC 2019 açılış konuşmasını izleyebilecekler.

WWDC 2019 ile ilgili en hızlı haberler ve bilgiler için Twitter hesabımız @teknoblog ve Instagram hesabımız @teknoblog da takip listenizde bulunmalı.

İLGİLİ HABERLER