Tanıtıcı Yazı

WonderFox HD Video Converter Factory Pro: Videonuzu herhangi bir formata hızla dönüştürün

wonderfox hd video converter factory pro

Pek çok kişi gibi siz de mobil cihazlarında video izlemenin keyfini çıkarıyor olabilirsiniz. Ancak, sahip olduğunuz cihazlar videolarınızın tümünü oynatmayı desteklemiyorsa ne yapıyorsunuz? HD Video Converter Factory Pro yazılımı sayesinde video formatları konusunda yaşadığınız problemleri hızlıca çözebilirsiniz.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro, etkili ve kullanımı kolay bir yazılım. Bu yazılım sayesinde videolarınızın kalitesini iyileştirebilir ve hatta bilgisayarınızda yer açabilirsiniz. Videolarınızı 300’den fazla farklı biçime dönüştürebilir ve çeşitli cihazlar için videolarınızı optimize edebilirsiniz.

Gelişmiş bir video sıkıştırıcısı ile entegre edilen yazılım, videonun boyutunu azaltıyor, HD videoları SD kalitesine en az kayıpla dönüştürüyor. Bu sayede mobil cihazınızda depolama alanından da tasarruf edebilirsiniz. HD Video Converter Factory Pro, video düzenleme ekipmanınızın donanımından yararlanmak için de tasarlanmıştır. Multi-CPU ve Hyper Threading’i destekler, daha sonra dönüştürme işlemi sırasında kullanımınızı artırabilirsiniz. Ek olarak; dönüşüm modu, 50x dönüştürme hızını artırabilen orijinal bir kodlama teknolojisini kullanıyor.

HD Video Converter Factory Pro nasıl kullanılır?

HD Video Converter Factory Pro‘yu kullanmanın tüm süreci, zamanınızı optimize etmek ve hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Sadece 3 adımda videonuzu basit ve sezgisel bir şekilde dönüştürebilirsiniz.

wonderfox hd video converter factory pro

1. Videoyu yerel diskinizden veya harici bir bağlantıdan alın. Ayrıca bir YouTube videosunu içe aktarabilirsiniz. Normal koşullar altında işlem sadece birkaç saniye sürer.

2. Ardından, çıkış videosunun çözünürlüğünün yanı sıra istediğiniz çıktı formatını veya cihazı seçin. HD Video Converter Factory Pro, dönüştürme işlemini basit bir görev yapar. 300 format ve cihaz arasından seçim yapabilirsiniz. Genellikle istediğiniz herhangi bir formatı veya cihazı bulabilirsiniz.

3.  Son adım “Çalıştır” ı tıklamaktır. Tüm süreç hızlı bir şekilde tamamlanır. Kullanıcılar için çok zaman kaydedilebilir.

HD Video Converter Factory Pro: Daha fazla özellik

HD Video Converter Factory Pro ile, iki veya daha fazla videoyu Birleştirme seçeneğiyle birleştirebilirsiniz. Ayrıca altyazı ekleyebilir ve videoyu kırpabilirsiniz. Bir düzenleme programı olmasa da, hala temel seçenekler sunuyor. Ayrıca, videoyu bir FTP sunucusuna yüklemenize izin veriliyor.

WonderFox HD Video Converter Factory Pro herkes için tasarlanmış bir uygulama. Bu yazılımı birkaç saniye içinde kullanmayı öğrenebilirsiniz. Bu arada şu anda sunulan bir kampanya kapsamında ömür boyu lisans anahtarını yüzde 60 indirimli alabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER