Eğlence

Wonder Woman 2 resmen duyuruldu

wonder woman 2Başrolünde Gal Gadot’nun olduğu Wonder Woman, yazın gişesi en başarılı filmleri arasında yer alıyor. Tüm dünyada hatırı sayılır bir kitleyi salonlara çekmeyi başlayan filmin devamı için resmi duyuru geldi. Yapımcı Warner Bros. Wonder Woman 2 için çalışmaların başladığını açıkladı.

Warner Bros. yeni Wonder Woman filmiyle ilgili duyuruyu San Diego’daki Comic-Con çerçevesinde düzenlediği panelde yaptı. Wonder Woman’ın devam filminin doğrulanması da, Comic-Con çerçevesinde yapılan önemli duyurular arasına girmeyi başardı.

Warner Bros.’un Wonder Woman’ın devam filmini çekmesine neredeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Şirketin ilk filmin rüzgarı dinmeden devam filmini açıklaması da oldukça doğru bir hamle gibi görünüyor. Kısa bir süre önce vizyona giren Wonder Woman, stüdyonun tarihindeki en büyük üçüncü film olmayı başarmıştı.

Wonder Woman 2 ilk filmin başarısını tekrarlayabilecek mi?

Wonder Woman, Warner Bros.’un en büyük filmleri listesinde Batman’in maceralarının anlatıldığı Kara Şövalye ve Kara Şövalye Yükseliyor’un arkasından geliyor. Wonder Woman, bir kadın tarafından yönetilen filmler arasında en çok gelir getiren olma özelliğini de taşıyor. Petty Jenkins tarafından yönetilen film, “Kadınlar gişe rekortmeni bir film çekemez.” algısını tuzla buz etmişti. Devam filminin bu başarıyı daha yukarıya taşıyıp taşıyamayacağı merak ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER