Teknoloji

Withings Steel HR Sport ile koşusuna kaldığı yerden devam ediyor

withings steel hr sport
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Withings Steel HR Sport adını taşıyan ve sporculara yönelik özellikleriyle dikkat çeken yeni saatini tanıtttı. Kalp atış hızı monitörüne, GPS desteğine ve VO2 Max ölçüm yeteneğine sahip saat, 25 gün gibi etkileyici bir pil ömrü vadediyor.

Steel HR Sport, Withings‘in Nokia‘nın çatısı altından çıkıp yeniden kendi markasına döndükten sonra çıkardığı ilk ürün olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Bağlı GPS desteği ve VO2 Max ölçüm yeteneğine sahip ilk Withings cihazı olması da Steel HR Sport‘un şirket portföyündeki bu önemli yerini güçlendiriyor.

Withings Steel HR Sport, tasarım bakımından 2017’de çıkan Active Steel HR modelinin izlerini takip ediyor. Analog saat kadranı ve kalp atış hızı ile etkinlik bilgilerinin gösterildiği küçük OLED ekran saatte bir arada bulunuyor.

Withings Steel HR Sport alanlar küçük OLED ekran üzerinden akıllı telefonlarına gelen bildirimleri de görebilecek. Buna ek olarak, günlük hareket hedefinin ne kadarlık kısmının karşılandığı da ekran üzerinden takip edilebilecek. Günlük hareket hedefi ise akıllı telefonlara indirilen Health Mate uygulaması üzerinden belirlenebiliyor.

316L paslanmaz çelikle kaplı Steel HR Sport, 40 mm. kasaya sahip. Siyah ve beyaz kadran seçeneklerini tamamlamak içinse kullanıcılara farklı kordon seçenekleri sunuluyor. Ancak saat standart olarak delikli gri spor kordonuyla kutusundan çıkıyor. 5 ATM’ye kadar suya dayanıklı olan Withings Steel HR Sport ile yogadan buz hokeyine kadar uzanan 30 farklı sporda hareket takibi yapılabiliyor.

Steel HR Sport’un 25 günlük pil ömrü güç koruma moduyla 20 gün daha uzatılabiliyor. Uyku takibi ve akıllı uyandırma gibi özellikleri de bünyesinde barındıran Withings Steel HR Sport, ABD’de 199.95 dolar karşılığında bugünden itibaren satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER