Windows Phone’un bir sonraki sürümünün Tango olarak adlandırılacağı konuşuluyor. Tango ile ilgili çeşitli detaylar birkaç aydır internette dolaşıyordu, dün bunlara çeşitli ekran görüntüleri de eklendi. Rus WP7forum sitesi Tango’nun kişi bilgilerini SIM karta aktarma, yerel ve uluslararası dolaşımı yönetme ve tek bir MMS mesajına birden fazla ek iliştirme gibi özelliklere sahip olacağını işaret etti.
MMS şu anda sadece tek bir görüntüyü destekliyor, ayrıca Tango’da video mesaj desteği de gelecek gibi görünüyor. Microsoft’un MMS mesajları için doğal bir ses kaydetme uygulaması geliştirmekte olduğu görülüyor. Bunun dışında WP7forum Tango telefonlarda minimum kamera çözünürlük desteğinin 3 megapiksele çekileceğini iddia ediyor. RAM miktarındaki limit de 256 MB’ye çekilecek. Tango kullanıcıları, Windows Phone Marketplace’de yer alan ve daha fazla RAM’e ihtiyaç duyan uygulamalar hususunda bilgilendirme mesajları görecek. Aslında bu durum Android için sürekli dile getirilen ufalanmaya kapı açabilir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Windows 11 daha az RAM kullanacak, Microsoft 8 GB’ı hedefliyor

Gazeteler OpenAI’dan içeriklerinin ve yapay zekâ modellerinin imhasını istiyor

Vivo X500 Pro Max ortaya çıktı, dev kamera modülü dikkat çekiyor

Oppo Find X10 Pro Max’in kamera özellikleri ortaya çıktı

Poco C95 Pro 4G dev piliyle ortaya çıktı
Microsoft’un Tango ile ilgili planlarını, ayrıca bu işletim sistemini destekleyecek yeni yongalarını ay sonunda başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtması bekleniyor.
İlgili – WP7forum (1)
İlgili – WP7forum (2)
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.





