Teknoloji

WhatsApp web için yerleşik çıkartma yapım aracı

whatsapp web çıkartma

WhatsApp’ın web sürümü, bilgisayarınızdaki normal görüntüleri mesajlaşma hizmeti aracılığıyla gönderilebilecek çıkartmalara dönüştürmenize olanak tanıyan yerleşik bir özel Çıkartma Oluşturucu ile güncellendi.

Bu yeni araca erişmek için ataş (ekler) simgesine tıklayın, Çıkartma’yı seçin ve ardından yüklenecek bir resim seçin. Bu özellik, WhatsApp’ın web sürümünün yanı sıra önümüzdeki hafta masaüstü uygulamalarına da geliyor.

Görüntüler yüklendikten sonra, onları mükemmel çıkartmalara dönüştürmek için düzenleyebilirsiniz. Arka planı kesmek için bir resmin konusunun etrafına bir anahat çizilebilir ve görüntüler de kırpılabilir, ancak bunlar her zaman kare en-boy oranında olmalıdır. Emoji, metin ve ek WhatsApp çıkartmaları, çıkartma kreasyonlarınızın üzerine de yerleştirilebilir.

Aslında WhatsApp’ta kendi çıkartmalarınızı yapabilmek yeni bir şey değil. iOS ve Android’de bu göreve ayrılmış çok sayıda üçüncü taraf uygulaması mevcut. Ancak, özellikle görüntüleri bir fare işaretçisinin hassasiyetiyle düzenlemenize izin verdiği için, doğrudan hizmetin masaüstü ve web sürümlerine dahil edilmiş olması kullanışlı bir özelliktir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER