Teknoloji

WhatsApp Türkiye’deki kullanıcıları için özel bilgilendirme yapmaya başladı

WhatsApp çoklu cihaz desteği ve iPad uygulaması için geri sayım başladı

WhatsApp’ın 8 Şubat tarihinde yürürlüğe girecek yeni gizlilik politikası kullanıcı verilerinin ana şirket Facebook ile nasıl paylaşılacağına dair düzenlemeler getiriyor. Ne var ki, bu durum Facebook’un tüm WhatsApp kullanıcılarının yazışmalarına, paylaştıkları tüm içeriklere erişim imkanı elde edeceğine dair bir izlenim oluşturdu ve bu durum da WhatsApp’tan rakip mesajlaşma uygulamalarına kaçışı başlattı.

WhatsApp bu sabah Türkiye’deki kullanıcılarının uygulama ekranlarında özel bir duyuru yayınlayarak, Hizmet Politikası ve Gizlilik Kuralları ile ilgili olarak yaptığı bilgilendirmeyi tekrar hatırlattı. WhatsApp üzerinden gösterilecek hikâyeler sayesinde gizlilikle ilgili ana mesajlar kullanıcılara veriliyor.

Öte yandan WhatsApp, “Gizlilik Politikamız hakkında paylaştığımız son güncellemeden bu yana Türkiye’deki kullanıcılarımızdan birçok soru aldık ve bu soruları yanıtlamak istiyoruz. Bu sabah itibariyle Türkiye?deki kullanıcılarımıza, WhatsApp’ın ve Facebook?un mesajlarınızı göremediğini tekrar teyit eden özel bir durum mesajı göndermeye başlıyoruz.” açıklamasında da bulundu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER