Teknoloji

WhatsApp’ta son görülme bilgisinin kaybolması olay oldu

whatsapp hd video

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ile ilgili olarak akşam saatlerinden bu yana çeşitli şikayetler dile getiriliyor. Son görülme bilgisinin gösterilmediği birçok kullanıcı tarafından bildirilirken bazı kullanıcılar da “yazıyor” ibaresinin de görüntülenmediğini rapor ediyor.

Down Detector sitesine göz attığımızda, son birkaç saat içinde WhatsApp ile ilgili olarak yapılan şikayetlerin arttığını görüyoruz. Kullanıcıların bu sitede yaptığı yorumlarda sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da birçok kullanıcının bu konuda sıkıntı yaşadığını görüyoruz. Biz de WhatsApp üzerinde yaptığımız kontrolde “son görülme” bilgisinin kullanıcı adının hemen altında görünmediğini fark etttik. Ancak gönderdiğimiz mesajın karşı tarafta okunduğuna dair çift mavi tik işareti görüntüleniyor.

WhatsApp'ta son görülme bilgisinin kaybolması olay oldu

Birçok WhatsApp kullanıcısı için önemli olan bu göstergelerin kaybolması WhatsApp deneyimini büyük oranda etkiliyor. Twitter’da da WhatsApp gündem maddelerinin başında geliyor. Bazıları bunun bir güncellemenin parçası olduğunu söylüyor, ancak WhatsApp’tan konuyla ilgili olarak yapılmış resmi bir açıklama yok. Güncellemenin yol açtığı bir hatadan dolayı “son görülme” gibi bilgilerin kaybolması da söz konusu olabilir. Konuyla ilgili yeni gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER