Teknoloji

WhatsApp sesli mesaj özelliği için önemli yeniliği test ediyor

whatsapp kişi engelleme

WhatsApp sesli mesaj deneyimine farklı boyut kazandırabilecek yeni bir özelliği test ediyor. WhatsApp’ın iOS uygulamasının TestFlight Beta Programı’ndaki yeni güncellemesine göre, kullanıcılar sesli mesajlar için farklı oynatma hızlarından birini seçebilecek.

WABetaInfo sitesinin haberine göre, özellik iOS uygulamasının 2.21.60.11 sürümünde görüldü. Ancak daha önce Android uygulamasında da bu özelliğin izlerine rastlandığı belirtildi. Özellik henüz hazır hâle gelmese de, nasıl görüneceğini de görseller sayesinde öğrenmek mümkün oluyor.

Habere göre, kullanıcılar gelen sesli mesajı şimdi olduğu gibi normal hızın yanında 1,5 veya 2 kat daha hızlı oynatabilecek. Hâlihazırda geliştirme aşamasında olan özelliğin nasıl çalışacağı henüz bilinmese de, pek çok WhatsApp kullanıcısının bunu memnuniyetle karşılayacağı tahmin ediliyor.

WhatsApp sesli mesaj özelliğinin yanı sıra başka bir yenilik de hazırlıyor. Hem iOS hem de Android kullanıcıları için bir Web Beta programı hazırlayan WhatsApp, bunun kullanıcılarla buluşacağı tarih konusunda bilgi vermedi.

İLGİLİ HABERLER