Teknoloji

WhatsApp iPhone uygulaması için yeni kişiselleştirme seçenekleri

whatsapp iphone

WhatsApp iPhone uygulaması için hazırlanan son güncelleme, kullanıcılara hem sevecekleri hem de işlerine yarayacak yeni özellikler getiriyor. Bu yenilikler arasında her sohbet için farklı bir duvar kağıdı belirlenebilmesi, açık ve koyu modlar için farklı arka planlar sunulması ve çıkartma arama özelliği öne çıkıyor.

Kullanıcılar WhatsApp sohbetleri için kendi arka planlarını çok uzun zamandır belirleyebiliyor. Ancak son güncellemeyle birlikte kullanıcılar her bir sohbet için farklı bir duvar kağıdı atayabilecek. Böylelikle sohbet ekranlarında yaşanabilecek karışıklıkların azaltılması ve uygulamanın daha kişisel bir deneyim sunması hedefleniyor.

WhatsApp, kullanıcılarına sunduğu arka plan seçeneklerini de artırıyor. Uygulamanın varsayılan duvar kağıdı için artık farklı renkler de sunuluyor. Bunların yanında doğa ve mimari temalı arka planlara da yenileri ekleniyor.

WhatsApp kullanıcıları açık ve koyu temalar için farklı arka planlar da belirleyebilecek. Yeni çıkartma arama özelliği ise kullanıcıların favori çıkartmalarını bulmasını biraz daha kolaylaştırıyor. Güncellemeyle birlikte Dünya Sağlık Örgütü’nün çıkartma paketi de yenileniyor.

WhatsApp iPhone uygulaması için hazırlanan son güncelleme App Store‘da yerini aldı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER