Teknoloji

WhatsApp iOS uygulaması için yeni sesli mesaj özelliği yolda

whatsapp ios
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

WhatsApp iOS uygulamasının kullanıcıları için yeni bir sesli mesaj özelliği üzerinde çalışıyor. Bu özellik kullanıcılara bir sesli mesaj kaydını durdurma ve daha sonra ayrı bir kayıt oluşturmadan devam etme imkanını verecek.

WABetaInfo sitesinin haberine göre, hâlihazırda geliştirme aşamasında olan bu özellik henüz test kullanıcılarına açılmış değil. Buna rağmen, WABetaInfo sitesi söz konusu özelliğe erişebilmiş gibi görünüyor.

Test edilen bu yeni arayüzde kullanıcılar mesajları ne kadar uzun olursa olsun kaydı durdurabilecek ve yeniden başlayabilecek. Hâlihazırda kullanıcılar sadece mesajlarını göndermeden önce dinleme imkanına sahip.

Henüz beta kullanıcılarının erişimine bile açılmayan bu özelliğin ne zaman hazır olacağı belirsizliğini koruyor. Ancak özelliğin denenebilmesi için de bir süre daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.

WhatsApp iOS uygulaması için başka özellikler de test ediliyor. Kaybolan Mesajlar uygulaması üzerinde yapılacak değişiklikler de kısa süre önce görülmüştü. Kullanıcılar yakında mesajların kaybolması için 24 saat, 7 gün ve 90 gün seçenekleri arasında seçim yapabilecek.

İLGİLİ HABERLER