Teknoloji

WhatsApp iOS uygulamasının sohbet balonları yenileniyor

WhatsApp iOS uygulamasının 2.21.200.11 sürümünün beta kullanıcılarına dağıtımı başladı. Güncelleme uygulamaya yenilenmiş sohbet balonlarını getirirken, Kaybolan Mesajlar özelliğinin nasıl işleyeceği konusunda da daha fazla fikir edinmeyi sağlıyor.

WABetaInfo sitesinin haberine göre, yeni beta sürümüyle birlikte kullanıcılar biraz daha yuvarlatılmış, daha geniş ve daha renkli sohbet balonları görecek. Yukarıdaki görselde balonların açık ve koyu temalarda nasıl değiştiğini gösteriyor.

WhatsApp, Kaybolan Mesajlar özelliğini de güncellemeyle biraz daha geliştiriyor. Kullanıcılara mesajların kaybolması için 24 saat, 7 gün ve 90 gün olmak üzere üç seçeneğin sunulacağı görülüyor.

whatsapp ios Kullanıcılar WhatsApp’ın gizlilik ayarları üzerinden “Varsayılan Mesaj Zamanlayıcısı”nı aktif hâle getirebilecek. Bu özellik aktif hâle geldiğinde tüm sohbetlerdeki mesajlar, belirlenen sürenin sonunda otomatik olarak kaybolacak.

WhatsApp iOS uygulamasının beta sürümündeki bu özelliklerin yakında tüm kullanıcılara açılması bekleniyor. Popüler haberleşme servisi, kısa süre önce iPhone ve Android cihazlar arasındaki sohbet geçmişi taşımayı da mümkün kılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER