Teknoloji

WhatsApp grup sohbetlerine profil fotoğrafları eklenecek

whatsapp grupları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

WhatsApp grupları pek çok kişinin hayatında olmazsa olmaz bir yere sahip. Uygulamanın sunduğu deneyimin önemli parçalarından biri olan grupların geliştirilmesi için de düzenli olarak yeni özellikler geliştiriliyor. Söz konusu yeni özelliklerden biri hâlihazırda WhatsApp gruplarında test ediliyor.

WhatsApp’ta kullanıcılar yakında grup sohbetlerinde kişilerin mesajlarının yanında profil resimlerini de görebilecek. Böylelikle sohbetlerin daha samimi ve kişisel hâle gelmesinin amaçlandığı belirtildi. Bunun kiminle konuşulduğunun daha iyi anlaşılmasına yardımcı olacağı da söylenebilir. WABetaInfo sitesinin haberinde bunun kullanıcılar tarafından talep edilen bir özellik olduğu da belirtiliyor.

WhatsApp grupları için planlanan yenilikler bununla sınırlı kalmıyor. Grup içinde anket özelliği için hazırlıklar hâlâ devam ediyor. Grupların katılımcı sayısının artırılması, daha fazla kişiyle sesli grup sohbeti yapılabilmesi ve Topluluklar gibi özellikler de geçtiğimiz aylarda kullanıcılarla buluşmuştu.

WhatsApp grupları için planlanan bir diğer yenilik ise grup yöneticilerine önemli bir güç veriyor. Yöneticilerin önümüzdeki dönemde gruplardan mesaj silmeleri mümkün olacak. Mesajların silindiği grubun katılımcıları tarafından görülebilecek. Tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı bilinmeyen bu özellik sayesinde grupların daha “düzenli” hâle gelebileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER