WhatsApp, mesajlaşma servisi üzerindeki profilinizi kimin görebileceği konusunda size daha fazla kontrol sağlamak için bazı gizlilik seçenekleri sunuyor. Değişiklikler sayesinde profil resminizi, “hakkında” bilgilerinizi, durumunuzu ve “son görülme” zamanınızı kimlerin göreceğini seçme şansı sunar.
XDA Developers‘a göre bu ayarlar bir süredir test ediliyor, ancak kullanıma sunulması için gerekli onay verildikten sonra artık tüm WhatsApp kullanıcılarına açık olacak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Instagram’da 18 yaş altına yeni kurallar geliyor, Meta 18 milyar dolar ödeyecek

100’den fazla teknoloji devi yapay zeka saldırıları için alarm verdi

Nvidia 100 milyar dolar sınırını aşmaya hazırlanıyor

Samsung’un yeni Smart Switch’i iPhone’dan geçişte daha fazla veriyi taşıyor

Apple, Siri ve Vision Pro ekiplerinde 200’den fazla kişiyi çıkarıyor
Her koşulda, WhatsApp’ın kendi güncellenmiş yönergelerine göre, bilgilerinizi kimlerin görebileceğine ilişkin şu kategoriler arasından seçim yapabilirsiniz: Herkes, kişi rehberinizdeki herkes, seçtiğiniz belirli kişiler dışında kişilerinizdeki herkes veya hiç kimse.
Bu, kendinizi tamamen gizli tutmanıza veya bilgilerinize sahip olacak kadar güvendiğiniz kişilerden oluşan bir kişi listesi oluşturmanıza olanak tanır. Bu, WhatsApp’ın ayrıntıları paylaşma konusunda biraz fazla liberal olduğunu düşünen herkes için hoş bir değişiklik olacaktır.
Özellik kullanıma sunulduğunda, uygulamanın en son sürümünün Ayarlar menüsünde, Hesap > Gizlilik altındaki yeni seçenekleri bulabileceksiniz.
Günün Öne Çıkan Fırsatları





REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.


