Teknoloji

WhatsApp NBA’in yıldız ismi Giannis Antetokounmpo’nun hikayesini kısa film yaptı

whatsapp giannis antetokounmpo

WhatsApp Giannis Antetokounmpo’nun hayatını anlatan kısa filmin fragmanını paylaştı. Naija Odyssey adını taşıyan film, NBA’in en büyük yıldızlarından birinin yaşam öyküsüne odaklanacak. The Variety’nin haberine göre, filmin uzunluğu 12 dakika.

Film tam anlamıyla bir “sponsorlu içerik” olacak gibi görünüyor. Giannis Antetokounmpo geçtiğimiz şubat ayında WhatsApp ile bir anlaşma imzalamış ve markanın ilk sözcüsü olmuştu.

WhatsApp’ın bu hamlesi, Apple’ın Coda ve Ted Lasso gibi yapımlarla sinema ve TV endüstrisine girmesiyle aynı nitelikte değil. Ancak Naija Odyssey, WhatsApp’ın farklı formatlardaki orijinal içerikleri keşfetme isteğinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.

Filmin fragmanının YouTube’daki tanım bölümünde şu ifadeler yer alıyor: “Bir basketbol yıldızı olan, Nijeryalı ebeveynlerin Yunanistan’da doğan çocuğu Giannis Antetokounmpo’nun gerçek hikayesi. Tüm yaşamı boyunca insanlar ona kim olduğunu söylemeye çalıştı. Şimdi Giannis ‘çok köklü hikayesinin kökünü’ anlatacak. Bunu yaparken de kökleriyle, doğum yeriyle, farklı kültürel dünyalara ait olma hissiyle yüzleşecek.”

WhatsApp Giannis Antetokounmpo filmini 21 Eylül’de Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Ancak Variety’nin haberine göre, film WhatsApp’ın sosyal medya hesaplarında ve YouTube kanalında da izleyicilerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER