Teknoloji

WhatsApp Android uygulaması son güncellemenin ardından bazı kullanıcılarda çalışmıyor

whatsapp android rusya

WhatsApp Android uygulaması için dağıtıma çıkan 2.23.21.80 numaralı güncelleme, bazı kullanıcıların canını sıkmış gibi görünüyor. Pek çok kullanıcı yaşadıkları sorunları X’te paylaşırken, DownDetector sitesinde de WhatsApp’ta yaşanan problemler doğrulandı.

Son güncellemeyi yükleyen bazı Android kullanıcıları WhatsApp’ın açılır açılmaz hata verip kapandığını belirtti. Problemin ortadan kalkması için uygulamayı silip yeniden yüklemenin de soruna çözüm getirmediği verilen bilgiler arasında yer alıyor. WhatsApp’tan kısa bir süre önce ortaya çıkan sorun için henüz bir açıklama gelmiş değil.

Söz konusu güncelleme 23 Ekim itibarıyla dağıtıma çıkmıştı. Güncellemenin uygulamadaki bazı genel hataları onaracağı belirtilmişti. Şimdiye kadar güncellemeyi indirmeyen kullanıcıların sorun çözülene kadar güncellemeyi biraz daha bekletmesinde fayda var. WhatsApp’ın ekstra bir güncelleme daha yayınlayarak bu soruna çözüm getirebileceğini de belirtmek gerekiyor.

WhatsApp Android uygulamasında problem yaşayanlar için geçici çözüm WhatsApp web olabilir

WhatsApp Android uygulamasına erişemeyen kullanıcılar içinse geçici çözüm WhatsApp web uygulaması olabilir. Meta’nın uygulamadaki sorunu fazla zaman kaybetmeden çözmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER