Teknoloji

Western Digital’den oyunculara özel My Passport X taşınabilir harici disk

wd-my-passport-x-010415

Western Digital Xbox One veya PC’leri için daha fazla depolama alanına ihtiyaç duyan oyuncular için yeni bir taşınabilir harici disk sürücü tanıttı. Oyuncular için My Passport X taşınabilir harici sürücü olarak adlandırılan bu ürün Xbox One veya PC sistemlerine 2 TB’lık depolama alanı ekliyor. WD, bunun 50 oyuna daha yetecek yeri karşıladığı anlamına geliyor.

Amaç Xbox One oyuncularının konsollarına yeni içerik eklemek için oyunları silmek zorunda kalmaması veya oyun PC’lerinde düşük depolama alanı uyarılarının önüne geçmek. USB 3.0 üzerinden hızlı bağlantı sağlayan bu sürücü harici güç kaynağına da ihtiyaç duymuyor.

USB portu üzerinden çalışmak için ihtiyaç duyduğu tüm gücü karşılayan bu sürücünün dışı da oldukça çekici bir tasarıma sahip ve ilk bakışta karbon fiberden yapılmış izlenimi uyandırıyor. Ancak o aslında plastikten yapılmış ve üstünde mat grafiklerin bulunduğu bir gövdeyle geliyor.

My Passport X taşınabilir harici sürücünün yurt dışı satış fiyatı 140 dolar olarak belirlendi. Ürünün çok yakında Türkiye’ye gelmesini bekleyebiliriz.

İLGİLİ HABERLER