Manşetler

Vodafone Smart Tab mini 7 çocuklar için uygun bir karne hediyesi olabilir

vodafone smart tab mini 7

vodafone smart tab mini 7Öğrenciler yoğun geçen bir dönemin ardından yarın itibarıyla yaz tatiline çıkıyorlar. Vodafone da çocuklarını güzel bir karne hediyesi vermek isteyen veliler için Vodafone Smart Tab mini 7 Android tableti sunuyor. Geçtiğimiz haftalarda Vodafone Smart 7 serisinde yer alan 10.1 inç ekranlı Android tablet Smart Tab 7’yi görmüştük. Smart Tab mini 7 ondan daha önce geliyor ve 7 inç ekranıyla çocuklar için de rahat taşınabilir ve kullanışlı bir tablet gibi görünüyor.

Teknik özelliklerine baktığımızda, Vodafone Smart Tab mini 7’nin 7 inç, 1024 x 600 piksel çözünürlüklü ekran, dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 2 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2580 mAh kapasiteli pil gibi bileşenlere sahip olduğunu görüyoruz. 189.2 x 107.6 x 9.15 mm’lik boyutları ve 255 gr.’lık ağırlığıyla da rahatlıkla taşınabilir ve kullanılabilir olduğu izlenimini veriyor.

Vodafone Smart Tab mini 7’ye sahip olma seçenekleri

Tab mini 7’ye sahip olmak isteyenler için farklı seçenekler sunuluyor. Vodafone’un mobil interneti 10 kullanıcıya kadar aynı anda paylaştırmayı sağlayan “Cepte Wi-Fi” modemiyle birlikte paket hâlinde sunulan bir kampanya mevcut. Buna göre, 24 ay boyunca ek olarak ayda sadece 10 TL karşılığında Vodafone Smart Tab mini 7’ye sahip olunabiliyor. Böylelikle 10 GB aylık internet, Cepte Wi-Fi ve Vodafone Smart Tab mini 7 ayda toplam 49 TL’ye sunulmuş oluyor.

Bu arada sözleşmeli olarak Vodafone Smart Style 7 kampanyasından faydalanan kullanıcılar için de bir seçenek mevcut. 24 aylık kontrat süresi boyunca ayda sadece 15 TL karşılığında Vodafone Smart Tab mini 7 sahibi olma imkanı veriliyor.

İLGİLİ HABERLER