Teknoloji

Uygun fiyatlı Vivo Y15 resmi belgelerde görüldü

vivo y15
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

V2140A model numarasını taşıyan Vivo markalı bir telefon, Çin’in sertifika kurulu TENAA tarafından onaylandı. Basit özelliklere sahip LTE destekli giriş seviyesi bir cihaz olan telefonun uygun fiyatla satışa sunulması ve Vivo Y15 adını taşıması bekleniyor.

Akıllı telefonun özellikleri, duyurusu daha önce yapılan Vivo Y15a ve Y15s modellerine bir hayli benziyor. Söz konusu iki cihazın kasalarının da en son milimetresine kadar aynı olduğunu belirtmek gerekiyor.

V2140A model numaralı telefonda 6.51 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın bulunduğu görülüyor. Sekiz çekirdekli işlemcide dört adet 2.3 GHz, dört adet de 1.8 GHz çekirdeğin mevcut olduğu belirtiliyor. Bu işlemcinin Helio G35 veya Helio P35 olması bekleniyor.

Kayıtlara göre, telefonun arkasında 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki kamera mevcut. Ön tarafta ise 8 megapiksel kamera bulunuyor. 4 veya 6 GB RAM, 64 veya 128 GB depolama alanı ve 4910 mAh pil kapasitesi telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Vivo Y15 için resmi duyurunun yakında yapılması sürpriz olmayacaktır. Telefonun Çin dışına çıkması ise kısa vadede pek olası görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER