Teknoloji

Vivo X90 Pro+ kırmızı deri kaplamalı arka paneliyle görüldü

vivo x90 pro+

Vivo’nun yeni amiral gemisi telefonu Vivo X90 Pro+ çok büyük ihtimalle aralık ayı içinde resmiyet kazanacak. Dedikodulara göre, akıllı telefon 1 inç ana kamera sensörü ve yeni Vivo V2 görüntü sinyali işlemcisiyle gelecek. Sızan bir fotoğraf telefonun kırmızı deri kaplı arka panelini ve Zeiss ile iş birliğini gösteriyor.

Bu sızıntıdan kısa bir süre sonra yapılan resmi bir paylaşım ise deri tasarıma biraz daha ışık tutuyor. Arka panelin ortasından geçen havalı siyah şeridi daha yakından gösteren bu fotoğrafta şerit üzerindeki “Xtreme Imagination” (Ekstrem Hayal Gücü) yazısı ile Vivo ve Zeiss markaları biraz daha net bir şekilde görünüyor.

Vivo söz konusu paylaşımı yeni OriginOS sürümünün tanıtımından kısa bir süre önce yaptı. Dolayısıyla sadece Çin’de kullanılan arayüzün tanıtımı sırasında Vivo X90 Pro+ hakkında daha fazla bilgi edinmek sürpriz olmayacaktır.

vivo x90 pro+Vivo X90 serisinde telefoto kamerada ise 64 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV64B sensör kullanılacak. 1/2 inç büyüklüğündeki sensör, dörtlü piksel birleştirme teknolojisine sahip. Odak mesafesi ise belirsizliğini koruyor. Portre lens için 50 megapiksel çözünürlüklü bir sensörün tercih edebileceği belirtiliyor. Burada tercihin Sony IMX758 olabileceği söyleniyor.

Vivo X90 Pro+ Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Vivo X90 serisinde Dolby Vision desteğinin bulunacağı biliniyor. Bu destek hem görüntü kaydında hem çekilen görüntüleri izlemede hem de düzenlemede geçerli olacak. Serinin aralık ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

Vivo X90 Pro+ Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu işlemcinin önümüzdeki hafta resmiyet kazanacağını belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER