Teknoloji

Vivo X70 Pro Google Play Console kayıtlarında görüldü

vivo x70 pro

Vivo’nun X70 serisi için hazırlıklarını sürdürdüğünü gösteren sızıntılar daha önce ortaya çıkmıştı. Bu sızıntılara yenileri eklenmeye de devam ediyor. Vivo X70 Pro modeli Google Play Console kayıtlarında görülürken, telefona ait olduğu söylenen yeni görseller de paylaşıldı.

Google Play Console sayfası telefonun tasarımı ve teknik özellikleri konusunda bir fikir edinmeye yardımcı oluyor. Akıllı telefonun kavisli ekranının 2376 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacağı belirtilirken, telefonun kalbinde de Dimensity 1200 işlemcinin bulunacağı görülüyor. 8 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi de Google Play Console’da doğrulanan özellikler arasında yer alıyor.

6.56 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranın yenileme hızı ise 120 Hz. 160.4 x 75.5 x 7.7 mm. boyutlarındaki telefonda dört arka kamera sensörü yer alıyor. Kamera adasında Zeiss markasının bulunması da göze çarpıyor.

vivo x70 proVivo X70 Pro hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki günlerde X70 Pro ve serinin diğer üyelerine dair daha fazla detayın gün yüzüne çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER