Teknoloji

Vivo X60 Pro Plus tanıtım tarihi belli oldu

vivo x60 pro plus

Vivo X60 ve X60 Pro, 2020’nin son günlerinde resmiyet kazanmıştı. Şirket Pro Plus versiyonun yakında tanıtılacağının sözünü vermişti. Çinli üretici, bu sözünü tutma konusunda fazla zaman kaybetmeyecek. Vivo X60 Pro Plus, 21 Ocak’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak.

X60 Pro Plus’ın teknik özellikleri konusunda detay verilmiş değil. Ancak şirketin paylaştığı afişte telefonun Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle geleceği görülüyor. Dörtlü arka kamera, Zeiss optikler, düşük ışıkta etkileyici kamera performansı ve yüksek ses kalitesi akıllı telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

V2056A model numarasını taşıyan X60 Pro Plus, kısa süre önce 3C sertifikası almış ve 55W şarj desteği de görülmüştü. Geekbench benchmark testi sonucu da Snapdragon 888 işlemci, 12 GB RAM ve Android 11 işletim sisteminin varlığını ortaya koymuştu.

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği öncesinde Vivo X60 Pro Plus ile ilgili daha fazla detayla karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER