Teknoloji

Katlanabilir ekranlı Vivo X Fold Plus’ın fotoğrafları ortaya çıktı

vivo x fold plus

Katlanabilir ekranlı Vivo X Fold Plus için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak akıllı telefona ait fotoğraflar, Çin’de telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında boy gösterdi.

Fotoğraflarda katlanabilir ekranlı telefonun siyah renkli versiyonu görülüyor. Cihazın arka panelinin suni deriyle kaplandığı da veri tabanının gösterdikleri arasında bulunuyor. X Fold Plus’ın Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelmesi bekleniyor. 80W şarj desteğine sahip 4600 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Ekranlar ve kameralar konusunda orijinal X Fold‘dan farklı bir şey sunulması beklenmiyor. 6.53 inç büyüklüğündeki kapak ekranı Full HD+ çözünürlüğe sahip. Görüntü oranı 21:9 olan AMOLED ekranın yenileme hızı 120 Hz. 8.03 inç büyüklüğündeki katlanabilir ekran ise 2160 x 1916 piksel çözünürlük sunuyor. LPTO AMOLED panelin de yenileme hızı 120 Hz.

Telefonun ana kamera modülündeki dört sensörde de değişiklik beklenmiyor. 50 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 12 megapiksel portre kamera ve 8 megapiksel periskop kamera telefonda mevcut. Telefonda biri dış ekranda diğeri de katlanabilir ekranda olmak üzere iki ön kamera bulunuyor.

Vivo X Fold Plus hakkındaki pek çok detayın ortaya çıkması ve telefonun gerekli onayları alması, resmi duyurunun çok da uzak olmadığı anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER