Teknoloji

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonlarından X Flip sızan fotoğrafla görüldü

vivo x flip

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu X Fold 2‘nin resmi duyurusu nisan ayı içinde yapılacak. Bu cihaza katlanabilir ekranlı başka bir telefonun daha eşlik etmesi de ihtimaller dahilinde görülüyor. İstiridye kabuğu tasarımına sahip Vivo X Flip’in de yakında resmiyet kazanabileceği söyleniyor. İnternete sızan bir fotoğraf da bu ihtimali kuvvetlendiriyor.

X Flip’e ait olduğu söylenen fotoğraf, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşıldı. Fotoğrafta telefon katlanmış bir şekilde görünüyor. Büyük kapak ekranı ve yuvarlak kamera modülünün kapağın neredeyse yarısını kapladığı hemen göze çarpıyor.

Yuvarlak kamera modülünde iki sensörün bulunması bekleniyor. Mor renk tercihi, Vivo’nun Samsung Z Flip serisi ve Oppo Find N2 Flip’in tasarımını takip edeceğinin işaretini veriyor.

vivo x flip

Vivo X Flip Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile gelecek

Fotoğrafta telefonun menteşe tasarımı konusunda pek fazla detay görmek mümkün olmuyor. Dolayısıyla telefon katlandığında arada bir boşluk olup olmayacağı şu an için anlaşılamıyor.

Vivo X Flip’in katlanabilir ekranının çözünürlüğünün 1080p olması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ve 12 GB RAM de telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER