Teknoloji

Vivo V20 SE’nin tanıtım tarihi belli oldu

vivo v20 se

Vivo V20 serisiyle ilgili sızıntılar geçtiğimiz hafta başlamıştı. V20’nin fotoğraflarının sızmasının ardından şimdi de Vivo V20 SE için resmi bir duyuru geldi. Vivo’nun Malezya ofisi, akıllı telefonun 24 Eylül’de tanıtılacağını açıkladı. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 11.00’da başlayacak.

Vivo’nun internet sitesinde V20 SE için bir promosyon sayfası da oluşturuldu. Bu sayfada telefonun tasarımına, Süper Gece Modu’na ve FlashCharge hızlı şarj özelliğine vurgu yapılıyor.

V20 SE’nin teknik özellikleri konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil. Ancak benchmark testinden geçen V2022 model numaralı Vivo markalı telefonun V20 SE olduğu düşünülüyor. Benchmark testinin sonuçlarına göre, telefonda Snapdragon 665 işlemci ve 8 GB RAM bulunuyor.

Buna ek olarak, internete sızan bir tanıtım görseli de V20 SE’nin tasarımını daha net görmeyi sağlıyor. Akıllı telefonun ekranındaki damla çentiğin 44 megapiksel çözünürlüklü sensöre ev sahipliği yapacağı belirtiliyor. Ana arka kameranın çözünürlüğünü ise 64 megapiksel olduğu söyleniyor.

vivo v20 se

V20 ve V20 SE ile birlikte V20 Pro modelinin de tanıtılması bekleniyor. 24 Eylül’e doğru geri sayım devam ederken seriye dair yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER