Teknoloji

Vivo yeni akıllı telefonunun tanıtım tarihini açıkladı

Çinli akıllı telefon üreticileri, tabir-i caizse “arı gibi” çalışıyor. Portföyünü sürekli olarak yeni telefonlarla genişleten bu şirketlerden birisi de Vivo. Yeni akıllı telefonu S5’in ilk işaretini kısa süre önce veren Çinli üretici, telefonun resmi tanıtım tarihini de duyurdu. Vivo S5, 14 Kasım’da gözler önüne çıkacak.

Vivo S5’in tanıtım tarihi, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan bir videoyla açıklandı. Söz konusu video, akıllı telefon hakkında bir detay göstermiyor. Ancak geçtiğimiz hafta ortaya çıkan başka bir video, S5’e dair ilginç bir noktayı ortaya çıkarmıştı.

Söz konusu videoda, Vivo S5’in arka kamerasının baklava şeklinde bir tasarıma sahip olduğu görülmüştü. Arka kamera tasarımlarının genellikle birbirine benzediği bir ortamda Vivo’nun farklı bir tasarımı tercih etmesinin dikkat çekici olduğu söylenebilir.

Vivo S5 kamera odaklı bir telefon olabilir

Vivo S5’in teknik özellikleri de şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak S1 ve S1 Pro’nun da kamera odaklı cihazlar olması ihtimalini kuvvetlendiriyor. Bu cihazlarla benzer bir kitleyi hedefleyen Vivo S5’te de 48 veya 64 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın ve 32 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın bulunması bekleniyor.

Vivo S5’le ilgili yeni bilgilerin tanıtım tarihi yaklaştıkça ortaya çıkması şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER