Teknoloji

Vivo S12 serisinin ve Watch 2’nin tanıtım tarihi belli oldu

Vivo S10 ve S10 Pro modellerinin tanıtımını temmuz ayında gerçekleştirmişti. Şirket seriye ekim ayında S10e modelini eklemişti. Vivo, S ailesini genişletmeye S12 serisiyle devam edecek. Serinin tanıtımı 22 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 14:30’da gerçekleştirilecek. Etkinlikte Vivo S12’yle birlikte Vivo Watch 2 akıllı saat de tanıtılacak. Vivo Watch 2, eylül ayında gözler önüne çıkan Vivo Watch akıllı saatin takipçisi olacak.

Vivo tarafından Weibo’da yapılan paylaşım, S12’de üç arka kamera ve kavisli ekranın bulunacağını gösteriyor. Altın rengi seçeneğini de bu paylaşımda görmek mümkün oluyor. Çin’de bir mağazada çekilen afiş fotoğrafı ise Vivo S12’ye dair biraz daha fazla şey öğrenilebiliyor.

Akıllı telefonda iPhone’ları hatırlatan düz kenarlar ve çentikli ekranın bulunması göze çarpıyor. 108 megapiksel ana arka kamera da fark edilen unsurlar arasında bulunuyor. Vivo’nun paylaşımında ekranın kavisli olması, şirketin S12 ve S21 Pro’da farklı tasarımları tercih etmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor.

S12 serisinde Dimensity 1200 işlemcinin bulunduğu, Game Boost modunun varlığı ve 50 megapiksel ön kamera da afişin gösterdikleri arasında bulunuyor.

Vivo Watch 2 hakkında bilinenler sınırlı. Ancak sızan bir görsel sayesinde akıllı saatin yerleşik GPS, kalp atış hızı monitörü ve adım sayar gibi temel özellikleri barındırdığı anlaşılıyor.

Vivo S12 ve Watch 2 hakkında tanıtıma doğru yeni detayların paylaşılması veya internete sızması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER