Teknoloji

Vivo ve Murat Boz iş birliği ile ilk reklam filmi izleyicilerle buluştu

vivo murat boz

Akıllı telefon pazarının önemli oyuncularından Vivo, tanınmış şarkıcı ve oyuncu Murat Boz ile bir iş birliği gerçekleştirdi. Bu iş birliği, “Hayat Kutlamaya Değer” sloganıyla hayatın güzelliklerini hatırlatma amacı güdüyor.

Murat Boz ve Vivo iş birliğindeki ilk reklam filmi, 7 Ağustos’ta izleyicilerle buluştu. Filmde Boz’un ailesinin küçük ve sevimli üyesi Bozzi’nin doğum gününü kutladığı sahneler yer alıyor. Murat Boz, bu özel anları vivo V29 Lite akıllı telefonuyla ölümsüzleştiriyor.

Vivo’nun V29 Serisi için hayata geçirdiği kampanya, tüketicileri hayatın ve güzel anları kutlamaya davet ediyor. Ünlü sanatçı Murat Boz, köpeği Bozzi ile mutlu anlarını paylaşırken, film “Birlikte olduğumuz her an, hayat kutlamaya değer” mesajıyla son buluyor.

Reklam filmi sırasında yeteneklerini sergileyen Boz, set ortamında reklam müziğini besteledi. Stüdyoda kaydedilen müzik, filme eklendi. Murat Boz’un bu özel çalışması, reklam filminin benzersizliğini artırıyor.

Vivo V29 Lite özellikleri

Orta segment akıllı telefonlar arasında dikkat çeken V29 Lite, 120 Hz kavisli AMOLED ekranı, şık tasarımı ve güçlü kamera performansıyla öne çıkıyor. Bütçe dostu V29 Lite, en mutlu anları ölümsüzleştirerek tüketicilere hayatın her an kutlamaya değer olduğunu hatırlatıyor.

Bu iş birliği, vivo ve Murat Boz’un gelecekte yeni reklam filmleri için de kamera karşısına geçmeleri beklenen projelerin sadece başlangıcı olarak görülüyor.

İLGİLİ HABERLER