Teknoloji

Vivo’nun yeni telefonunun özellikleri benchmark testinde görüldü

vivo pad 200w

Vivo, cihaz portföyüne yeni bir telefon daha eklemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Orta segmentte konumlanması beklenen Vivo 2004 isimli telefon, Rusya ve Singapur’da aldığı sertifikaların ardından Geekbench’in benchmark testinden geçti. Benchmark testi Qualcomm Snapdragon 675 işlemci, 8 GB RAM ve Android 10 işletim sistemi gibi özelliklerin varlığını doğruluyor.

Vivo’nun telefonlarına ardışık sayılarla isim verdiği biliniyor. Dolayısıyla Vivo 2004’ün tamamen yeni bir cihaz olması ihtimal dahilinde görünüyor. Ancak benchmark testinin gösterdiği özelliklerin pek de sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Vivo’nun portföyünde benzer özelliklerin sunulduğu on civarında cihaz bulunuyor.

Akıllı telefonun Vivo Z5i, U3 veya U20 modellerinin kardeşi olabileceği belirtiliyor. Şirketin V19 Neo modelini dördüncü kez farklı bir isimle çıkarması da ihtimaller arasında sayılıyor. Akıllı telefon Endonezya’da V19, Hindistan’da ise V17 adıyla satılıyor.

vivo 2004

Vivo 2004 hakkında daha net konuşmak için telefona dair yeni bilgilerin gün yüzüne çıkmasını beklemek gerekiyor. Benchmark testinin gelişi, yeni bilgilerin gelişinin de çok uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER