Teknoloji

Virgin Atlantic’in mühendisleri Sony’nin giyilebilir ürünlerini kullanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sony-virgin-atlantic-030315

Havayolu şirketi Virgin Atlantic ve Sony arasında yapılan anlaşma çerçevesinde Virgin Atlantic’in Londra’daki Heathrow havalimanında görev yapan uçak mühendisleri, önümüzdeki birkaç ay Sony’nin giyilebilir ürünleri SmartWatch 3 ve SmartEyeGlass Developer Edition’ı kullanacak. Virgin Atlantic, geçtiğimiz yıl da aynı havalimanındaki yer ekibine Sony SmartWatch 2 dağıtmış, ayrıca Upper Class yolcularına isimleriyle hitap etmesi için çalışanlarına bir adet Google Glass tahsis etmişti.

Sony’den yapılan açıklamada SmartEyeGlass sayesinde mühendislerin teknisyenlere gerçek zamanlı videolar ileterek teknik destek sürecini hızlandırabileceği, SmartWatch 3’ün ise çalışanları görev dağılımları ve olası değişiklikler konusunda bilgilendirebileceği belirtildi.

Sony, gerçekleştirilen testin giyilebilir ürünlerin uzun vadede kurumsal operasyonlara olan katkısını ortaya koyacağını ifade etti. Virgin Atlantic’in operasyon direktörü Phil Maher ise Sony ile birlikte gerçekleştirdikleri inovasyonun bir parçası olmaktan ötürü gurur duyduklarını belirtirken, yeni teknolojilerin operasyonlarına olan katkısını görmekten ötürü mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

İLGİLİ HABERLER