Manşetler

Vine web sitesi ve kullanıcı profilleri TV Modu ile birlikte açıldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Tüm Vine kullanıcılarını web profilleri için URL seçmeye çağıran Twitter’ın video girişimi Vine, nihayet kullanıcı profillerine web’den erişim sağlayacak sitesini açtı.

vine-web-profilleri-040114 (650 x 431)

Kullanıcılar vine.co adresine giderek hesaplarına giriş yaptıktan sonra haber kaynağını görüntüleyebilecekler. Ayrıca videoları beğenme, paylaşma ve yorumlama, diğer Vine kullanıcılarının web profillerini de görüntüleme gibi imkanlar da sunuluyor. Vine’ın web sitesi Vine’ın mobil uygulamalarına benzer bir görünüme sahip, ancak TV Modu olarak adlandırabileceğimiz bir farklılığı da içeriyor.

TV Modu Vine videolarını izlemek için yeni bir yöntem sunuyor. Ekranın sağ üstün köşesinde yer alan TV Modu butonuna tıklayarak Vine videoları tam ekran modunda izleyebilirsiniz. Bu videolar art arda oynatılabiliyor. Böylelikle videolarda gezinmek için aşağı doğru kaydırıp durmak gerekmiyor. Ne var ki, tıpkı Instagram’da olduğu gibi Vine kullanıcıları da Vine web sitesi üzerinden video yükleyemiyor.

Vine daha zengin ve eğlenceli bir web deneyimi için ilk adımı attıklarını, 2014’te daha fazla yenilik planladıklarını dile getirdi.

Vine sayesinde kullanıcılar en fazla 6 saniye uzunlukta video klipler oluşturabiliyor. Şimdiye kadar sadece iOS, Android ve Windows Phone uygulamaları üzerinden kullanıcı profillerine erişip bir kullanıcının paylaştığı tüm video klipleri bir arada görmek mümkün oluyordu.

İlgili>> vine.co

İLGİLİ HABERLER