Eğlence

Vevo Apple TV ve Android uygulamalarına kişiselleştirme özellikleri eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

vevo apple tv

Vevo, çevrim içi müzik ve multimedya konusunda rekabetin giderek arttığı günümüzde kendisine avantaj sağlayabilecek yeni yetenekler geliştirmeyi sürdürüyor. Apple TV ve Android uygulamalarını güncelleyen platform, geçtiğimiz yıl iOS uygulamasına getirdiği kişiselleştirme özelliklerini daha geniş bir kullanıcı tabanına sunuyor.

Şirketin ürünlerden sorumlu başkan yardımcısı Mark Hall, gerçekleştirdikleri yenilikler sayesinde Vevo Apple TV ve Android uygulamalarının kullanıcılar için daha faydalı bir yapıya büründüğünü belirtti. Hall, arayüzün geçtiğimiz kasım ayında yenilenen iOS uygulamasıyla aynı seviyeye getirildiğini; “Favoriler” ve “Spotlight” bölümlerinin ise hem kullanıcılara bireysel bir liste oluşturma hem de kendilerine özel olarak derlenmiş video listelerini izleme imkanı verdiğini belirtti.

Vevo’nun başkan yardımcısı, yenilenen Apple TV uygulamasının ise kullanıcıların ayaklarını uzatmış vaziyette rahatlarken hangi videoları izlemek isteyeceğini bileceğini sözlerine ekledi.

vevo android

Hall, şirketin uygulamalarını daha iyi hâle getirmek amacıyla hazırlanan söz konusu güncellemelerin düzenli olarak yayınlanacağının altını çizdi. Vevo şu anda Türkiye pazarında aktif olmadığı için güncellenen uygulamalara ulaşmanın biraz zahmetli olduğunu belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER