Eğlence

Venom’un yeni fragmanında Venom’un kendisi de var – Video

Sony‘nin Venom filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Bu yeni fragman ilk fragmandaki Venom sahnesinin yokluğunu gideriyor. Aslına bakarsanız, Venom‘un görüntüsünü görmek için fragmanın sonuna kadar beklemeniz gerekiyor. Tom Hardy’nin canlandırdığı Eddie Brock karakteri bir simbiyot sayesinde yepyeni güçler edinir. Tahmin edebileceğiniz gibi, bunları şiddet için kullanmayı tercih eder.

Venom 5 Ekim’de vizyona girecek. Bu film geçen yıl vizyona giren ve Sony’nin Marvel Evreni‘nin bir parçası olan Örümcek-Adam: Eve Dönüş filmini takip edecek. Ancak bu film Marvel Evreni’yle çok fazla örtüşen senaryoya sahip olmayacak gibi görünüyor.

Beyazperde’deki açıklamaya göre, Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom’un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkarken; Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri olacak. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam’ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizmanın Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock‘u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Bu arada Venom: Zehirli Öfke filmi için yeni bir afiş de yayınlandı.

İLGİLİ HABERLER