Teknoloji

Urbanears’tan iki yeni kablosuz kulaklık; Luma ve Alby

urbanears luma

Urbanears Luma ve Alby adını taşıyan iki yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Luma ve Alby, şirketin “topuz” formatındaki ilk kablosuz kulaklıkları olmaları nedeniyle ayrı bir öneme sahip. Her iki model de piyasa ortalamasına göre uygun fiyatları ve uzun sayılabilecek pil ömürleriyle dikkat çekiyor.

Fotoğraflarını yukarıda gördüğünüz Luma, tek bir şarjla beş saat boyunca müzik dinleme imkanı sağlıyor. Şarj kutusu ise bu süreyi 25 saate kadar çıkarabiliyor. Luma’da kulağa takıldığında müziği otomatik olarak başlatan ve çıkarıldığında da otomatik olarak durduran sensörler mevcut.

Luma’da her bir kulaklık topuzunun üstünde çift mikrofon bulunuyor. Böylelikle telefon görüşmelerinde karşı tarafa arka plan gürültüsünden arındırılmış, berrak bir sesin aktarılması kolaylaşıyor.

Fotoğraflarını aşağıda görebileceğiniz Alby ise kulağın içine tamamen oturan bir tasarıma sahip. 3 saatlik pil ömrü, şarj kutusuyla birlikte toplamda 15 saate kadar çıkıyor. Alby’nin her bir topuzunda tek bir mikrofon bulunuyor. Kullanıcılara silikon kulak ucu için üç farklı seçenek sunuluyor.

urbanears alby

 

Hem Luma’nın hem de Alby’nin suya dayanıklı olduğunu belirtmekte fayda var. Urbanears’ın dış görünüşe verdiği önem, kulaklıklar için sunulan renk seçeneklerinde de görülüyor. Kullanıcılar siyah, yeşil, beyaz ve açık mor renkleri arasında tercih yapabilecek.

Urbanears Luma, 99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Alby’nin fiyat etiketinde ise 69 dolar yazacak. Her iki model de yaz aylarında dünya genelinde piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER