Eğlence

Ubisoft E3 2023’e katılmayacağını açıkladı

ubisoft e3 2023

Ubisoft E3 2023‘e katılamayacağını açıklayan en yeni oyun şirketi oldu. Daha önce başka oyun şirketleri de benzer kararları duyurmuştu. Ubisoft tarafından VGC sitesine gönderilen açıklamada, şirketin aynı tarihlerde başka bir etkinlik düzenleyeceği belirtildi.

Ubisoft’un açıklamasında şu ifadeler yer alıyor: “E3, yıllar boyunca oyun sektörüne unutulmaz anlar yaşattı. Başlangıçta E3’e resmen katılmayı planlamış olsak da, daha sonra farklı bir yöne doğru hareket etme kararı aldık. 2 Haziran’da Los Angeles’ta bir Ubisoft Forward Live etkinliği düzenleyeceğiz. Çok yakında oyuncularımızla daha fazla ayrıntı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

Ubisoft E3 2023’e katılmayacağını açıklayan ilk şirket değil

Ubisoft’un E3 2023’ün başlamasına üç aydan kısa bir süre kalmışken fuara katılmaktan vazgeçmesi, etkinliğin kısa ve uzun vadeli geleceği konusunda soru işaretlerini artırıyor. Daha önce Microsoft ve Nintendo da etkinliğe katılmayacaklarını duyurmuştu. Sony’den henüz bir açıklama gelmese de, şirketin son yıllardaki politikası E3 2023’e de katılım olmayacağını gösteriyor.

Ubisoft E3 2023’e katılmak yerine gerçekleştireceği Ubisoft Forward Live etkinliğinde neler duyuracağı konusunda şu an için bir işaret vermiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER