Manşetler

Twitter Lite Türkiye’nin de içinde bulunduğu 21 ülkede daha kullanıma sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

twitter liteTwitter geçtiğimiz yıl Android uygulamasının Lite versiyonunu yayınlamış ve böylelikle internet bağlantısının hızlı olmadığı yerlerde yaşayan veya donanım gücü kısıtlı cihazlara sahip kullanıcıları için daha pürüzsüz bir deneyimin önünü açmıştı. Kapsama alanı kademeli olarak genişleyen Twitter Lite, 21 ülkede daha kullanıma sunuldu. Söz konusu ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor.

Dosya boyutu sadece 3 MB olan uygulama, cihazda oldukça küçük bir depolama alanı kaplıyor. Twitter Lite’ın yeni faaliyet alanları arasında Türkiye dışında şu ülkeler bulunuyor: Arjantin, Belarus, Dominik Cumhuriyeti, Gana, Guatemala, Honduras, Hindistan, Endonezya, Ürdün, Kenya, Lübnan, Fas, Nikaragua, Paraguay, Romanya, Uganda, Ukrayna, Yemen ve Zimbabve.

https://twitter.com/Twitter/status/1029050286839672832

Son genişlemeyle birlikte uygulamanın kullanılabildiği ülke sayısı 45’e yükseldi. Twitter Lite, kullanıma sunulduğu ülkelerde Google Play Store aracılığıyla indirilebiliyor.

Kapsama alanı genişleyen Twitter Lite, aynı zamanda önemli bir yenilik de kazandı. Bundan böyle uygulama bildirim desteği de sunacak. Böylelikle kullanıcıların gelişmelerden hızlı biçimde haberdar olması kolaylaşacak. Twitter Lite’ın mevcut özellikleri arasında yer imi ekleme desteği, gece modu ve tweet serileri oluşturabilmek gibi yetenekler bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER