Teknoloji

Twitter Lite Android uygulaması 24 ülkede daha yayınlandı

twitter lite androidVeri tasarrufu sağlayan Twitter Lite Android uygulaması 24 ülkede daha Google Play Store üzerinden kullanıma sunuldu. İlk olarak mobil web sitesi formatında faaliyete geçen servis, yavaş 2G ağlarda bile hafif, hızlı ve kolay yüklenebilen bir Twitter deneyimi yaşanmasını amaçlıyor.

İlk etapta Filipinler’de kullanıma sunulan uygulamaya artık dünyanın farklı bölgelerine yayılmış 24 ülkede erişilebiliyor. Söz konusu 24 ülke şu şekilde sıralanıyor: Cezayir, Bangladeş, Bolivya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Ekvador, Mısır, İsrail, Kazakistan, Meksika, Malezya, Nijerya, Nepal, Panama, Peru, Sırbistan, El Salvador, Güney Afrika, Tayland, Tunus, Tanzanya ve Venezuela.

Bu ülkelerde yaşayanlar Google Play Store üzerinden Twitter’ın “hafif” versiyonunu indirebiliyor. Dosya boyutu 3 MB’nin altında olan uygulama, cihazda fazla yer kaplamıyor.

Twitter Lite Android uygulaması Türkiye’den indirilemiyor

Twitter Lite Android uygulaması şu an için Türkiye’den indirilemiyor. Ancak Türkiye’deki kullanıcılar da akıllı telefonlarının tarayıcıları üzerinden mobile.twitter.com adresini ziyaret ederek bu uygulamanın sağladığı imkanlardan yararlanabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER