Teknoloji

Twitter Blue için indirimli yıllık abonelik seçeneği sunuluyor

twitter blue

Elon Musk’ın Twitter‘ın yönetimini devralmasından bu yana önem verdiği konulardan biri de abonelikleri artırmak. Bu doğrultuda Twitter Blue abonelik servisi yenilenmiş ve kullanıcılara mavi tik sahipliği, daha az reklam görmek gibi imkanlar sunulmuştu.

Blue aboneliği hâlâ Twitter’ın web ve iOS uygulamaları üzerinden başlatılabiliyor. Mikro blog servisi artık Blue için yıllık abonelik seçeneği sunuyor. Sadece web üzerinde sunulan bu seçeneğin 12 ayda ödenecek toplam bedeli aşağıya çektiğini vurgulamakta fayda var. Blue aboneliği web üzerinden 8 dolar, iOS üzerinden ise 11 dolar karşılığında başlatılabiliyor. iOS fiyatının Apple’ın yüzde 30’luk komisyonu nedeniyle fazla olduğunu belirtmekte fayda var.

Web üzerinden 84 dolar ödeyerek bir yıl boyunca Blue abonesi olunabiliyor. Bu da 12 dolarlık bir tasarruf imkanı sunuyor. iOS üzerinden yapılan abonelikler dikkate alındığında ise tasarruf miktarı yüzde 36’yı buluyor.

Twitter Blue abonelikleri için başka bir değişiklik söz konusu değil

Yıllık abonelik seçeneği Twitter Blue için hazırlanan destek sayfasında görülüyor. Yıllık ödeme dışında abonelik planlarında herhangi bir değişiklik göze çarpmıyor. Blue abonesi olmak için hâlâ doğrulanmış bir telefon numarasına sahip olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER