Teknoloji

TweetDeck’in AIR, iOS ve Android versiyonları 7 Mayısta dağıtımdan kalkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Twitter’ın aylar önce satın aldığı TweetDeck’in farklı platformlardaki versiyonları ömrünü doldurmak üzere. Özellikle profesyonel Twitter kullanıcılarının tercih ettiği TweetDeck’in AIR, iPhone ve Android uygulamaları 7 Mayıs tarihinden itibaren ilgili uygulama mağazalarından kaldırılıyor. Ayrıca aynı tarihte uygulamanın Facebook entegrasyonu da kaldırılacak.

tweetdeck-app-logo

Geçtiğimiz hafta bitmeden önce gelen bu açıklama geçtiğimiz mart başında açıklanan kapanış takvimine uygun şekilde ilerlediğini gösteriyor. TweetDeck ekibi gelen ilk açıklamasında TweetDeck’in web versiyonuna odaklanmak için böyle bir karar aldıklarını söylemiş, ayrıca TweetDeck’in PC ve Mac’e özel versiyonlarını geliştirmeye devam edeceklerini vadetmişti.

Web ve Chrome uygulamalarının en iyi TweetDeck deneyimini sunduğunu belirten ekip kullanıcıların da PC ve Mac versiyonlarına ek olarak bu versiyonlara özel yenilikler görmek istediğini kaydetti. TweetDeck’in mobil versiyonlarıysa hiçbir zaman beklenen popülariteye ulaşamadı. AIR tabanlı versiyon ise genellikle web tabanlı versiyona göre daha fazla özellik arayan gelişmiş kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilmişti.

İlgili >> TweetDeck, TweetDeck Geliştirici Blogu

İLGİLİ HABERLER