Teknoloji

Türkiye’nin ilk yetkili Xiaomi Mi Store’u 16 Eylül’de açılıyor

Evofone, Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü olarak Türkiye’deki ilk yetkili Mi Store‘u Vadistanbul AVM‘de açıyor. 16 Eylül Pazar günü saat 13.00’te Vadistanbul AVM’nin ikinci katında açılacak olan yetkili Mi Store’da Xiaomi’nin 160’ı aşkın farklı ürünü yer alacak.

Şirketten gelen bilgiye göre, yetkili Mi Store’un ilk ziyaretçilerini açılışa özel indirim ve hediyelerin yanı sıra Mi Tişört, Mi Band ve Taxi Drive kazanma hakkı ve ünlü isimlerle tanışma fırsatı da bekliyor. Bunun yanı sıra Xiaomi Mi 8 de mağazanın açılışıyla birlikte burada satılmaya başlanacak.

Akıllı telefondan televizyona, notebooktan drone’a, bisikletten scooter’a kadar farklı ürün çeşitleri ile teknoloji ekosistemine yön veren Xiaomi’nin ürünleri Türkiye’de ilk kez bir Mi Store’da tüketiciler ile buluşacak. Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda tanıtılan, Xiaomi’nin yan markası Poco’nun ilk telefonu olan Pocophone F1 de mağazada sergilenecek.

Yetkili Mi Store’un açılışına özel sürprizler ve fırsatlar var

Açılış gününde pek çok sürpriz de yetkili Mi Store ziyaretçilerini bekliyor olacak. Yetkili Mi Store’dan 1000 kişiye Mi Tişört hediye edilirken açılış öncesinde kendilerinin fotoğrafını çekip #mistoreistanbul ve #Evofone etiketleri ile paylaşan ve bunu imza duvarında gösteren ziyaretçilere Mi markalı sürpriz hediyelerin yanı sıra ralli heyecanıyla dolu Taxi Drive kazanma hakkı tanınacak.

Yetkili Mi Store’un ilk ziyaretçileri, farklı ürün gruplarında yüzde 15, yüzde 20 ve yüzde 30 gibi indirim fırsatlarından da yararlanabilecek. Ayrıca açılışa farklı hediyeler de ziyaretçiler ile buluşturulacak.

İLGİLİ HABERLER