Teknoloji

Türkiye’deki ikinci Mi Store Forum İstanbul’da açılıyor

xiaomi mi store

Teknoloji dünyasının yükselen değerlerinden Xiaomi, geçtiğimiz aylarda Evofone distribütörlüğü ile Türkiye pazarına resmen giriş yapmış ve Vadistanbul AVM‘de ilk yetkili Mi Store mağazasını açmıştı. Şirket, 2018 sona ermeden yine Evofone işbirliğiyle Türkiye’deki ikinci mağazasını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. 28 Aralık’ta kapılarını müşterilerine açacak mağazanın adresi Forum İstanbul AVM olacak.

Forum İstanbul’daki Mi Store’da Xiaomi’nin amiral gemisi modelleri Mi 8, Pocophone F1 ve Mi Mix 2s‘i bulmak mümkün olacak. Bunlara ek olarak, Xiaomi’nin geniş ürün portföyünün diğer üyeleri de mağazanın raflarında yerini alacak.

Xiaomi Pazar Geliştirme Müdürü Stevan Wang, yeni Mi Store’un açılmasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Türkiye, Xiaomi’nin küresel büyüme yolculuğunda önemli bir pazar. İstanbul’da yeni Yetkili Mi Store’un açılması, kullanıcılarımıza dürüst fiyatlarla daha kaliteli ürünler getirmek adına attığımız büyük bir adım. 2010 yılındaki kuruluşumuzdan bu yana, Xiaomi olarak yüksek kaliteli, iyi tasarlanmış ürünleri araştırmaya ve geliştirmeye odaklanıyoruz. ‘Herkese İnovasyon’ misyonu ve verimli iş modeliyle, dünyada daha fazla insanın yenilikçi teknoloji ile daha iyi bir yaşam sürmesini sağlıyoruz.”

Xiaomi yeni Mi Store açılışına özel indirimli fiyatlar sunuyor

Xiaomi’nin geniş ekosisteminin dikkat çeken üyelerinden biri olan Ninebot Mini de Forum İstanbul’daki Mi Store mağazasında satılacak. Tek şarj ile 22 kilometre yol katedebilen ve 16 kilometre hıza ulaşabilen scooter, 85 kilo ağırlık da taşıyabiliyor. Açılışa özel olarak, Forum İstanbul mağazasında satılan ürünlerde yüzde 15 oranında özel bir indirim de uygulanacak.

İLGİLİ HABERLER