Manşetler

Xiaomi Türkiye’deki ilk Mi Store mağazalarını nerelerde açıyor?

Xiaomi abd elektrikli otomobil

xiaomi türkiyeXiaomi son yılların yükselen değerlerinden bir tanesi. Apple’ın akıllı telefonlarına benzer tasarıma sahip ürünler çıkaran, bunları iyi malzemeler ve üstün teknik özelliklerle donatan şirket, üstüne bir de uygun fiyat ekleyince dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Türkiye’de bile şimdiye kadar hatırı sayılır bir bilinirliğe ulaştı.

Xiaomi geçtiğimiz haftalarda resmi olarak Türkiye satışlarına başlamıştı. İnternet üzerinden, Gearbest ile iş birliğiyle ürün satışı yapan şirket, çok yakında da fiziksel mağazalarıyla daha fazla meraklı kullanıcıya kapı açacak, ürünlerinin ilk elden deneyimlenmesine imkan tanıyacak. Böylelikle sadece akıllı telefonları değil; dizüstü bilgisayar, akıllı bisiklet, bileklik ve diğer ürünler de müşteriler tarafından satın alınmadan önce bizzat incelenebilecek.

Çeşitli kaynaklarda yer alan haberler, Çinli Xiaomi’nin İstanbul’da iki adet Mi Store açacağını işaret ediyor. Bunlardan bir tanesi Vadistanbul, diğeri de Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde olacak. Xiaomi Reports‘un haberine göre şu anda sadece Vadistanbul AVM’de açılacak mağazanın vitrininde, çok yakında Mi Store’un açılacağına dair bir gösterim yapılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER