Manşetler

Türkiye’den 50 şanslı kullanıcı LG G4 ile herkesten önce tanışacak

lg-g4-arka-yuzey-100415

LG’nin bu ay sonunda tanıtacağı yeni amiral gemisi LG G4’ün dünya çapında gerçekleştirilecek bir kampanya kapsamında 4 bin şanslı kullanıcı tarafından önceden deneyimleneceği ortaya çıkmıştı. Kampanyanın düzenleneceği 15 ülke arasında Türkiye de yer alıyor ve Türkiye’nin payına da 50 şanslı kullanıcı düşüyor.

LG Türkiye yaptığı duyuruyla kampanya ile ilgili detayları aktardı. Seçilecek olan 50 kullanıcı LG G4’ü 30 gün boyunca test etme fırsatı bulacak.

Deneme kampanyasına katılmak isteyen kullanıcıların geçerli bir Facebook veya Twitter hesabıyla LG’nin G4 için açmış olduğu özel site üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. 10-27 Nisan tarihleri arasındaki başvuru döneminde sosyal medya paylaşımlarıyla LG G4’ten beklentilerini ve test grubuna katılma amaçlarını anlatan kullanıcılar, jüri değerlendirmesi sonrasında 50 kişilik deneme grubuna seçilme şansı yakalayacak.

LG G4’ü herkesten önce 30 gün boyunca deneyimleyecek bu grubun arasından yine jüri tarafından seçilecek 5 kullanıcı LG G4’ün 29 Nisanda İstanbul’da gerçekleştireceği basın toplantısına da katılma şansı yakalayacak. Bu arada test grubuna seçilen 50 kullanıcıya tamamlamaları için bazı görevler verilecek, LG G4’ün çeşitli özelliklerini denemeleri istenecek.

Tüm dünyada başlatılan bu deneme kampanyasına 15 ülkeden seçilecek tam 4 bin şanslı kullanıcı katılacak. Kampanyaya katılan ülkeler arasında Güney Kore, Endonezya, Singapur, ABD, Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Meksika, Japonya, Hong Kong ve Türkiye bulunuyor.

LG Electronics Mobil İletişim Bölümü Başkanı ve CEO?su Juno Cho müşterilerinin en büyük destekçileri olduğunu ve bu tür bir kampanyanın yılın en önemli mobil ürününü kullanıcılarıyla paylaşabilecekleri heyecan verici ve benzersiz bir yol olduğuna inandıklarını belirtti. Cho, “LG G4’ün muhteşem kullanıcı deneyimini lansmanından önce kullanıcılarımıza sunuyoruz. Çünkü onların ürün karşılaştırma ya da hız testlerinden çok daha iyi birer karar verici olduklarına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

LG G4 28-29 Nisan tarihlerinde, aralarında İstanbul’un da bulunduğu dünyanın önde gelen şehirlerinde düzenlenen etkinliklerle tanıtılacak. Biz de bu etkinliklerin İstanbul ayağında olacağız ve LG G4 ile ilgili ilk izlenimlerimizi anında aktaracağız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER