Teknoloji

LG V10 ABD’de 45 gün içinde 450 bin satış rakamına ulaştı

lg v20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

lg v10

Hakkındaki pek çok şey resmi duyuru öncesinde internete sızsa da, LG V10 pek çok kişi için “hoş bir sürpriz” olarak nitelenmiş, özellikle ikinci ekranla ilgili haberlerin doğru çıkması memnuniyetle karşılanmıştı. Güney Koreli şirketin elinde LG G4 gibi bir amiral gemisi olsa da, V10 çeşitli noktalarda bu amiral gemisine üstünlük sağlamayı başarıyor. V10, şirket için önemli pazarlardan biri olan ABD’de de yüksek ilgi görmüşe benziyor. LG’den yapılan açıklamaya göre, V10 ABD’de 45 gün içinde 450 bin satış rakamına ulaşmayı başardı.

LG, V10’un ABD’deki alıcı kitlesine ilişkin bazı ilginç verileri paylaşmaktan da geri kalmadı. Örneğin, yeni V10 sahiplerinin büyük çoğunluğu 25 ila 35 yaş aralığında yer alıyor. Bu da cihazın genç ve teknolojiyi yoğun kullanan kesim tarafından benimsendiğini ortaya koyuyor. Şirket, 5.7 inç ekranlı phablet pazarının da bir yıl öncesine göre büyüdüğüne dikkat çekti.

Güney Koreli şirkete göre LG V10’un en popüler özelliği, kolay video kayıt ve paylaşım imkanı sunan kamerası. Donanım bakımından V10’un kamerası neredeyse G4 ile aynı olsa da, video kaydı için sunulan manuel kontroller aradaki farkı oluşturuyor. LG G4’te sadece fotoğraf için manuel kontrol seçenekleri bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: LG V10 Ön İnceleme

LG V10’da problemli Qualcomm Snapdragon 810 yerine Snapdragon 808 tercih edilmişti. Cihazda bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. 5.7 inç ekran ise 2K çözünürlük sunuyor.

İLGİLİ HABERLER