Teknoloji

TP-LINK powerbank arayanlara çok yüksek kapasite sunuyor

tp-link powerbank

tp-link powerbankPower bank olarak adlandırılan taşınabilir şarj aletleri özellikle tatilde epey yardımcı oluyor. Deniz veya havuz kenarında, teknede akıllı telefon veya tabletini prize bağlama fırsatı bulamayanlar bunlar sayesinde cihazlarını sabahtan akşama bir gün boyunca kullanma şansı elde ediyor. TP-LINK yeni çıkardığı power bank ile bir yerine birkaç cihaza ihtiyaç duyduğu gücü veriyor.

Ally serisi TL-PB15600 adında anlaşılacağı üzere 15600 mAh kapasiteli bir pil barındırıyor. TP-LINK’in belirttiğine göre, bu power bank tam doluyken iPhone 6s’i 7.7 kez, Samsung Galaxy S7’yi ise 4.4 kez şarj edebiliyor. Güvenli ve uzun ömürlü bir ürün olduğunun altı çizilen TL-PB15600 soğuk havalarda dahi mevcut kapasiteyi koruyan LG pil hücreleri barındırıyor. 15600mAh kapasitesi sayesinde uzun süre şarj edilmeden kullanılabiliyor. Özellikle uzun yolculuklarda, kamplarda, doğada iken akıllı cihazların şarj sorunu için çözüm sunan TL-PB15600, güçlü pili sayesinde birden çok cihazı şarj edebilecek kapasiteye sahip.

Aynı anda iki cihazı birden şarj edebilecek şekilde tasarlanan üründe, hem tablet gibi yüksek pil kapasiteli cihazları, hem de daha küçük kapasiteli piller barındıran akıllı cihazları şarj edebilecek iki çıkış noktası yer alıyor. Akıllı Şarj Teknolojisi ve 5V/2.4A ultra hızlı şarj çıkışı sayesinde şarj süresinden de tasarruf sağlıyor. Örneğin iPhone 6S Plus’ı normal tam şarj süresi olan 250 dakika yerine 150 dakikada tam şarj edebiliyor. Böylece şarj süresinden yüzde 40 tasarruf sağlıyor. Yüksek pil kapasitesine rağmen power bank’in kendi şarj süresinin de kısa olduğuna dikkat çekiliyor. TP-LINK, ürünün boş pilinin tam olarak 5.8 saatte dolduğuna dikkat çekiyor. Bu kapasitede diğer power banklarda bu sürenin 13.3 saat olduğu da ek bilgi olarak veriliyor. Yani, TL-PB15600’ün turbo hızlı şarj etme ve şarj olma özelliği daha net biçimde ortaya çıkıyor.

TP-LINK bu power bank’in de diğer power bank ürünleri gibi son derece güvenli olduğunun altını çiziyor. Kısa devre, aşırı voltaj, aşırı akım, aşırı şarj ve aşırı ısınma gibi sorunlardan ürünü koruyan güvenlik özellikleri de mevcut. Şarj edebildiği cihaz tipi de fazla olan power bank, sadece akıllı telefon ve tablet bilgisayarları değil; iOS, Android ve Windows uyumlu ve USB’den şarj olabilen dijital kamera, akıllı saat, taşınabilir oyun konsolu ve benzeri diğer pek çok cihazı da şarj edebiliyor.

Üzerinde bir LED fener de olan ürün iç ya da dış ortamlarda el feneri olarak da görev yapabiliyor.

Yaz aylarında Türkiye’de satışa sunulacak olan ürünün tahmini satış fiyatının KDV dahil 35 dolar olduğu belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER